Presentació

Benvinguts al meu bloc! Em dic Rebeca Newman, visc a una petita illa paradisíaca anomenada Menorca i tinc 40 anys. Sóc una persona activa però, alhora, observadora i pacient. A més, m’agrada extreure el costat positiu de les experiències i dedicar-me plenament a les coses que faig.
Després de molts anys d’estar distanciada del món de la formació, vaig decidir reiniciar els meus estudis universitaris. La meva trajectòria acadèmica va començar fa més de vint anys a la facultat de psicologia de la Universitat de Barcelona, però al segon curs vaig haver de deixar els estudis per un temps. El temps passa molt de pressa, però mai es tard per aprendre. Així que, actualment, estic estudiant el que ha sigut la meu somni durant els darrers anys, ser mestra d’Educació Infantil.
La meva passió per aquesta professió es va despertar després d’haver estat mare de dos infants meravellosos i amb els que he pogut gaudir dedicant-me enterament a la seva atenció. Ara ja són adolescents i, encara que estan a una etapa molt diferent a la que em vull dedicar, no deixen de sorprendre’m cada dia més amb les seves potencialitats i espontaneïtat.
Pel que fa a aquest bloc, és una eina que forma part del meu procés d’aprenentatge. El seu contingut fa referència a diferents assignatures i està format per entrades que són comentaris i reflexions sobre diversos llibres i articles que hem anat treballant al llarg de tots els cursos.
Amb aquesta eina d’aprenentatge m’he adonat de la importància de compartir i d’estar al dia amb les noves tecnologies. Esper que aquest bloc m’ajudi a posar paraules a les meves reflexions i a poder aprendre de les dels meus companys.
Moltes gràcies per compartir, segur que entre tots podrem arribar a ser uns grans mestres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada